Un tânăr care a înșelat mai multe persoane la Constanța, identificat de polițiști!

0 Replies

Ali Lică Hagi se află în Centrul Educativ Târgu Ocna. Însă, înainte de a ajunge acolo, el a acționat prin metoda Accidentul, inclusiv la Constanța, acum fiindu-i probate faptele. Este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat și pentru furt. Și, putem spune că, odată cu ”eliminarea” sa din peisaj, o grupare a săgeților a cam fost ”anihilată”, având în vedere că acționa în toată țara, dar și, potrivit informațiilor noastre, îi coordona și pe alții.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelăciune prin ,,Metoda Accidentul”, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 de ani, din municipiul Galați, bănuit de comiterea faptelor, fiind vorba despre Ali Lică Hagi. Astfel, în intervalul ianuarie-martie a.c., tânărul în cauză s-a deplasat în repetate rânduri, din municipiul Galați în municipiul Constanța, pe razele secțiilor de Poliție 1, 2, 3, și 4, dar și în localitatea Lumina, de unde ar fi ridicat sume de bani, de la trei femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 61 și 83 de ani, domiciliați pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 74.000 de lei. Între timp, el a fost prins și cercetat pentru fapte similare (înșelăciuni prin metoda Accidentul) în țară. Astfel, în prezent execută o măsură educativă în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, din județul Bacău. Cercetările au continuat și, recent, au fost probate în sarcina lui și înșelăciuni din municipiul Constanța. Înainte de asta, a fost trimis în judecată pentru două infracțiuni de tentativă de furt și pentru o infracțiune de furt calificat. Alături de el, la Judecătoria Galați, au fost condamnați și Oleanu Florin Ionuţ, Postolache Robert Claudiu și Oprea Valentin Daniel, pe când părți vătămate s-au constituit SC Roscamar SRL, SC Smart Vending Solutions SRL, SC Made Pc Cool SRL și SC Floris Av&Ga SRL. Pe 13 septembrie anul curent s-a judecat apelul și magistrații au decis: ”Admite apelul declarat de inculpatul Ali Lică Hagi. Desfiinţează în parte sentinţa penală 638 din 27.03.2017 pronunţată de Judecătoria Galaţi şi în rejudecare înlătură din sentinţa penală apelată dispoziţia prin care s-a aplicat inculpatului Ali Lică Hagi măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 2 ani. Prelungeşte durata măsurii educative a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani, pentru săvarşirea a două infracţiuni de complicitate la furt calificat, precum şi a unei infracţiuni de furt calificat”. Decizia a fost defintivă.

Sursa: replicaonline.ro

 

4.000 pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeniComisionul de acordare a unui credit bancar, declarat nelegal de către Tribunalul București

Share Your Thoughts

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Postari recente